6
Posted 04/05/2011 by Timaeus in Tv/Film
 
 

Green Lantern: theatrical trailer

Het is een weekje geleden dat Thor de Belgische zalen heeft bereikt en nu is het ook de beurt aan onze vrienden over de oceaan om het finale product van regisseur Kenneth Branagh te mogen aanschouwen. Omdat concurrent DC natuurlijk hun eigen film te promoten heeft, hebben ze er niets beter op gevonden vandaag het publiek te vergasten op de theatrical trailer van Green Lantern, de zomerblockbuster die op 17 juni in de VS in de zalen komt. De trailer toont ons heel wat meer van de film waaronder duidelijke beelden van the Guardians, Kilowog, Tomar-Re en natuurlijk iedereen’s favoriete slechterik Sinestro. Genoeg gezeverd van mijn kant, ik laat de beelden voor zich spreken. Geniet alvast van deze trailer en ik hoop jullie in de zalen te zien wanneer onze groene held over het witte doek vliegt.

Comments

comments


Timaeus

 
avatar