1
Posted 04/05/2011 by Gilles in Comics
 
 

Free Comic Book Day – 7 mei 2011

Hoera! Eindelijk een bericht waarin ik mijn lievelingswoord in de titel kan verwerken: GRATIS!

Ja, je leest het goed. In een tijd waarin je geld moet betalen voor alles behalve politieke zever in pakjes, kunnen wij je melden dat je zaterdag aanstaande gratis comics kunt krijgen. Ieder jaar op de eerste zaterdag van mei kunnen diverse striphandelaars over de hele wereld gratis comics weggeven die speciaal voor deze comic-feestdag door de diverse uitgevers van comics worden gemaakt. Er is keuze tussen diverse titels van alle beroemde uitgevers. Spider-Man, Green Lantern, Darkwing Duck, The Simpsons, Baltimore… Je leest het, voor elk wat wils.

Het is ondertussen het tiende jaar dat deze gebeurtenis plaatsvindt. In 2002 werd met het project gestart om nieuw publiek ertoe aan te zetten strips/comics te lezen. Het succes bleef niet uit en ondertussen is het een vaste waarde geworden. Ik hoor sommigen onder jullie al denken: “Allemaal goed en wel, maar buiten de VS zal het wel noppes zijn”.

Nee hoor! In België kan je afzakken naar Gent. WORLDS’ END COMICS in de Overpoortstraat 110 neemt aan de actie deel. Nederlanders kunnen zich reppen naar Amsterdam. Bij VANDAL COM-X Veermarkt 233A, zullen ze jullie graag een gratis comic geven. Het is niet uitgesloten dat er nog andere zaken meedoen met deze actie, maar die staan dan niet op de officiële site vermeld.

Vanaf aanstaande maandag geeft Archonia ook gratis comics weg ter gelegenheid van deze actie. Bij iedere bestelling zal er een gratis comic gevoegd worden zolang de voorraad strekt!

Meer informatie: Free Comic Book Day

Comments

comments


Gilles

 
avatar