0
Posted 29/04/2011 by Gilles in Comics
 
 

Marvel brengt een vervolg uit op miniserie Claws!

Geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en een mutant met klauwen… Een gevaarlijke combinatie!

Claws 1

In 2006 maakten Jimmy Palmiotti en Justin Gray (Jonah Hex) samen met Joseph Michael Linsner (Dawn) een driedelige miniserie rond Wolverine en The Black Cat. Claws, zoals de serie heet, draait rond Logan en Felicia die verplicht moeten samenwerken om te ontsnappen aan een team van rijke jagers die voor de sport jacht op hen maakt. Deze excentrieke jagers hebben er veel geld voor over om de meest gevaarlijke tegenstanders ter wereld te kunnen schieten met hun gevaarlijke high-tech wapens.

Vijf jaar later doen ze hun succes nog eens over met Wolverine & Black Cat: Claws 2. Arcade en The White Rabbit keren terug als tegenstanders voor ons olijke duo. De makers hebben besloten een sequel te maken op de miniserie omdat de omstandigheden er naar vroegen. Het artistieke team vond toen de eerste serie verscheen dat ze nog meer te vertellen hadden, maar besloten daar verder niets mee te doen. De tweede serie kwam uiteindelijk toch tot stand in een periode dat ze elk tussen twee projecten door zaten. Er werd al een tijd onderling gespeculeerd om samen nog een project te ondernemen en na een samenspraak met Marvel werd beslist een vervolg te maken op hun vroegere succesvolle Claws.

Net zoals de eerste serie zal Claws 2 uit drie issues bestaan. Het eerste deel staat op de planning voor juli.

De bundel van de eerste serie en de pre-order van het eerste issue van Claws 2 zijn beiden verkrijgbaar op Archonia.

Claws 2

Comments

comments


Gilles

 
avatar