0
Posted 29/04/2011 by Malkavian in Tv/Film
 
 

Bendis schrijft Marvel MMO-game

Het is een hele lange tijd stil geweest sinds de aankondiging vorig jaar dat er een  MMO-game gaat komen Marvel Universe genaamd. Maar vandaag komt Marvel met het nieuws dat de ganse verhaallijn door Brian Michael Bendis wordt geschreven.

De huidige meester van het Marvel Comic universum gaat ook de plotwendingen in de MMO schrijven. Op dit moment zou het spel gratis zijn en dus geen maandelijks abonnement’s kosten zou hebben zoals zijn grote concurent DC Universe Online. Ook zal de game op dit moment alleen maar op PC te spelen zijn, maar misschien dat ze daar in de toekomst nog andere plannen mee hebben.

Marvel stapt samen in de game-boot met Gazillion, die tevens ook de Lego Universe, Jumpgate Evolution en de Marvel Superhero Squad games maakte.

Bendis liet weten dat Dr.Doom een belangrijk rol heeft in het verhaal van de game. Maar natuurlijk gaan Iron Man, Thor, Captain America, Spider-man en ja zelfs Squirrel-Girl een rol spelen in de game. Bendis liet weten dat Marvel Universe de grootste cast zal hebben in vergelijking met de vorige Marvel games.

Uitkijken naar de eerste beelden want ik vrees dat het, als je Gazillion’s geschiedenis bekijkt, iets meer mikt naar een jonger publiek. Maar tijd zal dat uitwijzen.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian