0
Posted 27/04/2011 by Gilles in Comics
 
 

Origine van The Red Skull – De Covers

 

Recent hadden we het op Brainfreeze over de miniserie  The Red Skull. Greg Pak heeft dit verhaal over The Skull geschreven als tegenhanger voor zijn eerder verschenen X-men: Magneto Testament, waarvoor hij terecht op handen wordt gedragen. Nu heeft Marvel de covers van deze nieuwe vijfdelige reeks op het publiek losgelaten. Deze omslagen zijn getekend door David Aja (The Immortal Iron Fist).

Aja heeft geprobeerd de covers zoveel mogelijk op posters, kranten of Nazipropaganda te laten lijken die in de periode ’40 – ’45 zouden kunnen gemaakt zijn. De sfeer die de tekeningen uitstralen brengen je spontaan in de geest die ook wordt gecreëerd in films over de Tweede Wereldoorlog. Mijns inziens is Aja zeer  goed geslaagd in zijn opzet, ik ga hier verder geen woorden aan vuil maken maar jullie laten genieten van zijn prachtige tekenwerk.

 

Comments

comments


Gilles

 
avatar