2
Posted 27/04/2011 by Malkavian in Interview
 
 

Kapow! interview met John Romita Jr

Kapow! is nu al enkele weken geleden en toch kom ik nog met een video-interview. Raar zou je zeggen en dat is waar. Maar de reden is simpel, het geluid van het interview is bijna onbruikbaar. Er is tijdens het opnemen van het interview met John Romita Jr flink wat verkeerd gelopen met het geluid. Gehele stukken zijn gewoon weg uit de opname en tijdens de overzetting naar de PC heeft hij alles gewoon na elkaar gesmeten. Zodat ik in plaats van “Ha..o Bra….eeze” “HaoBraeeze” kreeg. Dus het vroeg achter flink wat knip- en plakwerk om er toch iets deftig uit te krijgen. En eigenlijk is dat niet volledig gelukt. Maar omdat ik toch enkele iets of wat verstaanbare stukken heb kunnen bemachtigen wil ik deze natuurlijk niet achterhouden.

Hopelijk krijg ik ooit nog eens de kans om John te spreken en hem dan wel met een werkend geluid aan jullie te presenteren.

Maar toch, Enjoy!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian