1
Posted 22/04/2011 by Gilles in Comics
 
 

Zorro terug in het zadel!

LANCERS TO ARMS!” Want binnenkort zien we terug Z’s gekerfd in de muren en spelen we het zorro-deuntje van de serie uit de jaren ’90 tussen onze oren.
Matt Wagner (Mage, Grendel) keert naar de schrijftafel om het verhaal van Zorro af te ronden met de reeks “Zorro rides again”. Dit verhaal begint te galopperen wanneer Alejandro de la Vega ontdekt dat zijn zoon, Don Diego, het masker van Zorro draagt.

De twee volgende verhaallijnen introduceren een paar nieuwe belangrijke personages en staat garant voor belangrijke veranderingen in het leven van Zorro. Deze gebeurtenissen stellen Diego in twijfel waarvoor Zorro staat. Hoe dit Zorro’s  gevecht tegen het onrecht van Luis Quintero, de Alcalde van Los Angeles, beïnvloedt kan u binnenkort lezen in “Zorro rides again”.

Voor het grafische werk kan Matt Wagner rekenen op  tekenaar Esteve Polsdie, die nog het zand van tussen zijn tenen haalt na de cross-over van Lone Ranger-Zorro.

Comments

comments


Gilles

 
avatar