4
Posted 20/04/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Goodbye Peter, welcome Spider-Man?

De verhaallijn “The Death of Spider-Man” die zich momenteel afspeelt in “Ultimate Comics Spider-Man” en in “Ultimate Avengers vs New Ultimates”, nadert haar einde. Hoe het verhaal gaat eindigen? Dat kan ik jullie niet zeggen, niemand buiten Marvel weet het. Althans voorlopig nog niet, het verhaal eindigt namelijk in het volgende issue van “Ultimate Comics Spider-Man”: issue #159. Afgaande op de korte inhoud die Marvel reeds heeft vrijgegeven belooft het niet veel goeds voor de jonge Peter Parker:

“Spider-Man has been horribly wounded and hangs to life by the thinnest of threads. And when the Sinister Six come for the young hero in his hometown, Spider-Man will truly be in for the fight of his life! Prepare for a rumble in Queens like you’ve never seen before. Prepare for the end!”

Hoewel er voor “Ultimate Comics Spider-Man” issue #160 nog geen korte inhoud is vrijgegeven, weten we toch een ding zeker: Peter Parker zal niet langer diegene zijn die het Spider-Man kostuum en identiteit zal dragen. Alex Alonso, editor-in-chief bij Marvel Comics, vertelde namelijk het volgende aan de New York Post: “That’s not Peter Parker. There’s going to be someone new wearing the costume.” Wat er met Peter Parker gebeurt tussen issue #159 en #160 weten we dus nog niet, maar watwel vast staat is dat hij niet diegene is in het nieuwe kostuum op de afbeelding die Marvel ons heeft doorgestuurd!

We called this story Death of Spider-Man for a reason. This is a huge story that’ll have fans around the world talking for a long time as we set the stage for the debut of our new Spider-Man.” Aldus Alonso.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be