0
Posted 17/04/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Kidnapping Kevin Smith

Kidnapping Kevin Smith” is een graphic novel die in juni uit zou moeten komen. Waar gaat deze graphic novel over? Als je deze vraag stelt moet je de titel nogmaals lezen. Het is niet echt bijster origineel maar kan alvast grappig uitlopen. Kevin Smith zegt zelf altijd dat hij dolgraag media-aandacht heeft dus dit is waarschijnlijk een droom die werkelijkheid wordt voor deze comicgeek!

Schrijver Chad Blakely (Pathetic Aesthetic Comics) vertelt het verhaal van twee geeks die in een comicwinkel werken. De twee willen snel veel geld verdienen en besluiten dus hun idool, Kevin Smith te kidnappen. Terwijl hij door hen gevangen genomen wordt, moet de geek der geeks een script à la Clerks schrijven maar dan met zijn twee kidnappers in de hoofdrol. Kevin Smith gaat dit natuurlijk niet zomaar laten doen en vindt al snel een manier om contact op te nemen met zijn immens grote fanbase.

Mike Allred (Madman The Geek) heeft de cover voor” Kidnapping Kevin Smith” getekend.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be