0
Posted 14/04/2011 by Gilles in Comics
 
 

Michael Clarke Duncan als Kilowog

Michael Clarke Duncan

Er is weer nieuws van het Green Lantern-filmfront! Heat Vision heeft bekendgemaakt dat Michael Clarke Duncan aan het onderhandelen is om zijn stem te verlenen aan de alien Kilowog. We mogen er dus quasi zeker van zijn dat we deze acteur zijn zware stem gaan horen in Green Lantern.

Liefhebbers van de betere film zullen Duncan vooral kennen van zijn meesterlijke prestatie in The Green Mile waarin de acteur de rol van John Coffey speelde. In de verfilming van Daredevil uit 2003 speelde hij de Kingpin. Als stemacteur heeft hij ook heel wat ervaring, we hoorden hem al in Kung Fu Panda (1 en 2) en in Spider-Man: The Animated Series hernam hij zijn rol als Kingpin.

Het populaire personage Kilowog debuteerde in 1986 in Green Lantern Corps #201. Hij trainde toen nieuwe rekruten voor het “Green Lantern Corps”. Hij is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het DC-universum.

Kilowog

Comments

comments


Gilles

 
avatar