1
Posted 13/04/2011 by Malkavian in Video-Show
 
 

Kapow! interview met Frank Quitely

Dit weekend was het Kapow! Comic Con in Londen en natuurlijk was Brainfreeze van de partij. Er was een enorm lange lijst van artiesten en schrijvers aanwezig en het was onmogelijk om ze allemaal voor de camera te krijgen maar het is me toch gelukt met enkele klinkende namen.

Eergisteren liet ik het interview met Mark Millar al op jullie los, gisteren was het Andy Diggle. Dus het moet nogal een stevige naam zijn om de vorige twee te kunnen evenaren. En met Frank Quitely denk ik dat het gelukt is. Tekenaar van onderandere All Star Superman, We3 en Batman & Robin is wat je kan noemen een gevestigde waarde in de industrie. Ik vroeg hem hoe All Star Superman verliep, of we nu een Absolute We3 mogen verwachten of niet? Hoe hij aan de prachtige tekeningen & layout van We3 tot stand kwam. Natuurlijk ook even gehoord wanneer we de lang verwachte trade van Flex Mentallo te zien krijgen alsook de plannen voor de toekomst.

Enjoy!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian