1
Posted 13/04/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Batman: The Dark Knight krijgt nieuwe tekenaar

Als er een negatief punt is aan David Finch (Fallen Son: The Death of Captain America: Spider-Man, Superman/Batman) zijn “Batman: The Dark Knight”, dan is het de lange wachttijd op ieder nieuw issue. Toch is dit niet iets dat je verbaast. Finch tekent en schrijft het boekje namelijk helemaal alleen. Hierdoor moeten de lezers jammer genoeg steeds lang wachten op het volgende issue dat steeds uitgesteld wordt.

Gelukkig heeft men bij DC Comics een oplossing gevonden. Vanaf issue # 4 zal David Finch zich namelijk enkel nog op het verhaal van “Batman: The Dark Knight” moeten concentreren. DC heeft namelijk Jay Fabok (Soulfire Vol.3, Superman/Batman) ingehuurd om vanaf issue # 4 het tekenen over te nemen. Finch zal echter nog wel de cover voor issue #4 en alle volgende issues van “Batman: The Dark Knight” tekenen. Helaas heeft men bij DC de releasedatum voor dit nieuwste issue weer eens opgeschoven en kunnen we het pas in juli verwachten.

BATMAN: THE DARK KNIGHT #4
Written by DAVID FINCH
Art by JAY FABOK
Cover by DAVID FINCH
1:25 Variant cover by ANDY CLARKE
Now featuring art by rising star Jay Fabok (Soulfire)!
Etrigan the Demon’s loyalties are stretched to their breaking point, and when he chooses sides, an epic battle ensues with Batman! The victor can only be decided with the help of a new friend, but there’s no time to spare for infighting, because Gotham City is being overrun by a demon horde…

BATMAN: THE DARK KNIGHT #4
Written by DAVID FINCH
Art by JAY FABOK
Cover by DAVID FINCH
1:25 Variant cover by ANDY CLARKE
Now featuring art by rising star Jay Fabok (Soulfire)!
Etrigan the Demon’s loyalties are stretched to their breaking point, and when he chooses sides, an epic battle ensues with Batman! The victor can only be decided with the help of a new friend, but there’s no time to spare for infighting, because Gotham City is being overrun by a demon horde…

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be