2
Posted 12/04/2011 by Malkavian in Video-Show
 
 

Kapow! interview met Andy Diggle

Dit weekend was het Kapow! Comic Con in Londen en natuurlijk was Brainfreeze van de partij. Er was een enorm lange lijst van artiesten en schrijvers aanwezig en het was onmogelijk om ze allemaal voor de camera te krijgen maar het is me toch gelukt met enkele klinkende namen.

Gisteren liet ik het interview met Mark Millar al op jullie los en vandaag is Andy Diggle aan de beurt. We praten natuurlijk over prachtige Vertigo reeks The Losers en de film die gebaseerd is op de comics. Over Andy’s Daredevil run en de reacties van de Daredevil fans. Hij ligt ook een tipje op over zijn aankomende Marvel titel, het gaat allesinds iets zonder superhelden zijn. En praten we verder over Snapshots, zijn nieuwe samenwerking met Jock.

Enjoy!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian