7
Posted 11/04/2011 by Malkavian in Video-Show
 
 

Kapow! Interview met Mark Millar

Dit weekend was het Kapow! Comic Con in Londen en natuurlijk was Brainfreeze van de partij. Er was een enorm lange lijst van artiesten en schrijvers aanwezig en het was onmogelijk om ze allemaal voor de camera te krijgen maar het is me toch gelukt met enkele klinkende namen. We beginnen met niemand minder dan Mark Millar maar je kan de komende dagen nog meer interviews verwachten met oa. : Frank Quitely, Leinil Francis Yu, Andy Diggle en (als ik het geluid goed krijg) John Romita jr !!!

In het interview met Mark Millar bespreken we Kick-Ass 2, Ultimates, War Heroes en ook enkele van zijn nieuwe projecten die aangekondigd zijn op Kapow! zoals Hit Girl, Supercrooks en een geheim project met Dave Gibbons.

Enjoy!

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian