0
Posted 10/04/2011 by Gilles in Tv/Film
 
 

Deadpool heeft regisseur!

Deadpoolfans juicht allen in koor want de kogel is door de kerk! De kerk is geen gebruikelijke schietschijf voor Wade maar voor één keer mag dat ook wel…

Recent hadden we het op Brainfreeze nog over het interview dat Lauren Shuler had met Empire Magazine. Daarin vermeldden we ook dat de film toen nog geen regisseur had, ondertussen hebben ze die nu wel!

Tim Miller die reeds bij diverse films instond voor de visuele effecten zal met deze Marvelverfilming zijn regisseerdebuut maken. Hij deed reeds ervaring op door mee te werken aan X-men, X-men 2 (X2) en Dardedevil , ook films als Cats & Dogs en Night at the museum kleuren zijn cv.

Hopelijk doet Miller dat goed. Helaas kunnen we niet bij een andere film gaan spieken of hij de regisseursstoel waardig is. Hij heeft die nu eenmaal nog nooit bezet. Aan de andere kant kunnen we dan wel weer extra veel hopen op een positief resultaat!

Comments

comments


Gilles

 
avatar