0
Posted 09/04/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op Moon Knight #1

Goed nieuws voor de Marvelfans onder jullie: we kunnen jullie namelijk een eerste kijk geven op de nieuwe Moon Knight van Brain Michael Bendis! Zoals aangekondigd zullen we dit jaar een volledig nieuwe Moon Knight-reeks krijgen, geschreven door Brian Michael Bendis en getekend door Alex Maleev. Het zou overigens niet om gewoon nieuw volume gaan maar om een totale heruitvinding (en dus reboot) van het personage. Vergeet wat je reeds wist over Moon Knight, zei Bendis, want het personage zal totaal anders zijn. In deze nieuwe verhaallijn zien we Moon Knight verschijnen in Los Angeles . Bestel alvast jullie exemplaar van issue #1 dat in mei uitkomt!

Hier heb je de verhaallijn:

Moon Knight heads to Los Angeles as a one-man Avengers team to dissolve a criminal syndicate tearing the City of Angels apart. Except there will be no warm welcome, because once word gets out about Marc Spector’s arrival, the mastermind behind LA’s crime circuit will stop at nothing to make an example of any Avengers who cross him.  Plagued by incurable schizophrenia, can Moon Knight hold it together to clear out a city riddled with villains?

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be