0
Posted 09/04/2011 by Gilles in Comics
 
 

50 Girls 50 + herdruk Elephantmen: Man and Elephantman

 

50 Girls 50

Artiesten Frank Cho en Doug Murray stellen jullie trots hun nieuwste creatie voor: 50 Girls 50. Het gaat om een vierdelige miniserie getekend door Axel Medellin (Elephantmen).
De vier delen worden momenteel ingekleurd door Nikos Koutsis, het eerste deel zou op 1 juni in de winkel liggen. Ieder deel zal 32 pagina’s tellen zal $ 2,99 kosten.

Elephantmen: Man and Elephantman

Image meldt ons trots dat hun Elephantmen: Man and Elephantman #1 uitverkocht is. Het succes van deze uitgave was hoger dan verwacht daarom is er besloten dat er direct een tweede druk komt. Deze uitgave is gemaakt om nieuwe lezers te introduceren in de wereld van de Elephantmen, daarom is het cruciaal dat er zoveel mogelijk potentiële lezers de kans krijgen om dit te lezen.
Inhoudelijk is het verhaal simpel, maar entertainend. Hip Flask wordt op een dag wakker als mens in plaats van een “Elephantman”. Zo ziet de lezer een dag uit zijn leven als hij een mens zou zijn geweest.
Man and Elephantman is een 40-pagina’s lange comic. De heruitgave zou op vier mei in de winkelrekken van de VS moeten liggen.

 

50 Girls 50

Man and Elephantmen 2de druk

Comments

comments


Gilles

 
avatar