1
Posted 08/04/2011 by Gilles in Comics
 
 

Eerste kijk op: X-men: Prelude To schism #1

Dat 2011 het jaar van de X-men is, heeft Marvel al meerdere malen aangestipt. Er zijn al diverse hints gegeven wat er allemaal staat te gebeuren maar de nieuwste reeks X-Men: Prelude To Schism laat inhoudelijk nog weinig tot de verbeelding over. De split van de X-men moet en zal er duidelijk komen. Schrijver Paul Jenkins (Civil War – Front Line) werkt samen met tekenaar Robert De La Torre (Thunderbolts) om de fans te tonen hoe dit allemaal tot stand zal komen. Marvel belooft ons het grootste X-men-event tot nu toe… Maar ja, uiteindelijk doen ze dat altijd. De sterkste verhalen zijn ondertussen alweer enkele jaartjes oud. Als je je geheugen wilt opfrissen kun je de pagina’s hieronder bekijken, de eerste pagina’s van deze nieuwe serie tonen een paar nostalgische beelden. Grafisch gezien vind ik deze eerste pagina’s veelbelovend, wat het verhaal betreft ben ik kritisch. Wat we hiervan moeten verwachten kan ik op dit moment nog niet plaatsen.

X-Men: Prelude To Schism #1 wordt verwacht in mei.

 

Comments

comments


Gilles

 
avatar