0
Posted 06/04/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Ka-Zar goes mini

Ka-Zar, die blonde Tarzan uit het Marvel Universe met zijn eigen sabeltandtijger, krijgt een vijfdelige miniserie. De blonde bink valt momenteel reeds te bewonderen in de miniserie Skaar: King of the Savage Land. Hierin probeert de zoon van the Hulk de heerschappij van het Savage Land op te eisen.

Deze Ka-Zar zal geschreven worden door Paul Jenkins die we vooral kennen van Hellblazer en de Marvel Knights serie Inhumans. Voor deze laatste kreeg Jenkins zelfs de befaamde Eisner Award. Pascal Alixe zal instaan voor de tekeningen voor deze reeks. Alixe werkte onder andere aan Green Lantern: The Sinestro Corps War en Ultimate X-Men: Sentinels. Een ander leuk weetje is dat de richtprijs voor iedere issue in deze mini-serie slechts 2,99 dollar zal bedragen. Dit in plaats van de gewoonlijke 3,99.

“The Savage Land is under siege and only Ka-Zar can save his home from mayhem! Full of action, suspense and intrigue, this $2.99 mini series is a must read for fans new and old! Unknown outsiders are poised to invade the Savage Land and reduce the hidden jungle to cinder.  However the Savage Land has its own line of defense when a mythical tribe from within launches brutal raids on the outsider encampments. It will be up to Ka-Zar and Shanna to defend their home before these two fuming foes turn the Savage Land into scorched earth this June, only in Ka-Zar #1 (of 5)!”

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be