1
Posted 06/04/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Green Lantern: Rise of the Manhunters trailer + screens

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag de allereerste trailer voor Green Lantern: Rise of the Manhunters op de wereld losgelaten. Deze game, die ongeveer gelijktijdig met de film uitkomt, zal op Nintendo DS, 3DS, XBox360 én Playstation 3 verschijnen. Eerst was nog niet geweten of Hal Jordan echt in de game voorkomt maar hij figureert in ieder geval in deze trailer. Hij wordt bijgestaan door zijn mede Green Lanterns Kilowog en Sinestro.

Eventjes een korte uitleg voor hen die niet weten wie The Manhunters juist zijn:

De Manhunters waren de eerste poging van de Guardians of the Universe om een universeel politiekorps op te richten. Helaas zat er een fout in de Manhunters waardoor ze de gehele ruimte sector 666 vernietigden. Later werden ze vervangen door het Green Lantern Corps.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be