0
Posted 04/04/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Nieuwe Thundercats trailer

Men heeft een nieuwe trailer op de wereld losgelaten van de nieuwe “Thundercats“-serie. Eéntje waarvan je veel meer kunt afleiden hoe het verhaal ongeveer gaat lopen en in wat voor een setting het zich afspeelt. Zoals ik eerder al zei overheersen de anime-elementen over die van de westerse aspecten zoals bij de originele Thundercats. De Thundercats vluchten in deze nieuwe serie niet naar Third Earth, zoals  in het origineel, maar wonen hier al bij het begin van de reeks, net zoals de “Lizard People” en “Mumm-Ra“. “Third Earth” werd overheerst door de Thundercats en de planeet kende een periode van bloei en vrede. Tot op een dag vijandelijke troepen, bewapend met verscheidene mecha’s, de hoofdstad binnenvallen en de koning doden. Het lot van de Thundercats hangt nu af van een jonge Lion-o en zijn vrienden.

Deze nieuwe trailer oogt veel mooier dan de vorige. Je hebt bij deze echt het gevoel dat deze serie best wel kan werken. Men heeft echt de “feel” van de “Escaflowne“-animatiefilm behouden en dat past volgens mij best bij wat ze met deze nieuwe serie willen doen. Maar oordeel zelf en bekijk de trailer. Oja, vergeet niet nadien de discussie hierover mee te volgen op 4Gamers (zie onderstaande link).


Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be