7
Posted 02/04/2011 by Timaeus in Comics
 
 

Beware of my power: Green Lantern’s light

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Nadat de eerste trailer van de Green Lantern feature film vrij matig werd onthaald, zaten de fans al met de handen in het haar. Hier en daar gingen stemmen op dat de film misschien wel ging uitdraaien op een flop en dat DC de plannen om een filmuniversum te creëren zoals Marvel hen dat voor deed, zou opbergen. Toch begonnen de tekenen meer en meer te beteren. Karakteracteurs Geoffrey Rush en Michael Clarke Duncan zouden respectievelijk de stemmen voorzien aan de iconische Green Lanterns Tomar-Re en Kilowog, maar ook Geoff Johns, Eddie Berganza en Ivan Reis, de grote 3 creatieve geesten achter de reeks waren lovend over de beelden die ze te zien krijgen.

Waarom de wonderen de wereld niet uit zijn, is dat we vandaag vanuit Wondercon de eerste beelden na de trailer te zien krijgen en deze een heel ander, meer episch beeld scheppen van de film. Weg zijn de goedkope special effects en de matige humor. Deze maken plaats voor indrukwekkende scènes op Oa en de allereerste bewegende beelden van iedereens favoriete slechterik Sinestro. Ik heb al lang genoeg gezeurd, nu zal ik de beelden voor zich laten spreken en jullie je met een open mond laten vergapen aan wat, voor mij persoonlijk, de zomerblockbuster van 2011 wordt.

Comments

comments


Timaeus

 
avatar