1
Posted 01/04/2011 by Gilles in Comics
 
 

Spider-Man: The edge of Time aangekondigd!

Activision en Marvel kondigen aan dat er een nieuwe game komt rond ieders favoriete “blijvenplakker” (aan de muren om precies te zijn).

Spider-Man 2099

In Spider-Man: Edge of Time moet de speler erin slagen het leven van Peter Parker te redden door zowel de rol aan te nemen van The Amazing Spider-Man, Peter zelf dus, als Spider-Man 2099.  De vroegtijdige dood van Peter Parker zou een catastrofe veroorzaken in de toekomst. De wereld maakte voor het eerst kennis met deze Wallcrawler van 2099 in de jaren ’90, toen Marvel een aantal van hun personages omzette naar een futuristische wereld. Deze Spider-Man 2099 kreeg wegens succes een eigen reeks die 46 issues duurde en trad twee jaar geleden nog op in de vier-delige mini-serie Timestorm 2009 – 2099.

De avonturengame zal zich in twee verschillend ontwikkelende tijdslijnen afspelen. Het hedendaagse New York van The Amazing Spider-Man en de corrupte wereld van het jaar 2099. De spelers zullen zien hoe hun activiteiten in de ene tijdslijn,de tijdslijn van de andere beïnvloeden.

De vorige game die ontwikkeld werd door Beenox, de studio van Activision, werd door veel fans zeer goed onthaald. Spider-Man: Shatterd Dimensions wordt door velen één van de beste games rond de franchise genoemd. Het hoofd van de studio, Dee Brown, zegt dat ze met deze nieuwe game een totaal nieuwe game-ervaring pogen te creëren. De bedoeling is een dringende en noodlottige ervaring te maken waar de tijd een tegenstander van de gamer is, bij het veranderen van het lot van Spider-Man.

Er is nog niet bekendgemaakt voor welke consoles deze game beschikbaar zal zijn. De VS-release is gepland in de herfst van 2011.

Spider-Man: The Edge of Time

Comments

comments


Gilles

 
avatar