0
Posted 31/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Teen Titans krijgen nieuw lid

In het vorige nummer deelden de Teen Titans een korte verhaallijn met hun voormalig Teen Titan-collega Tim Drake, die nu de mantel van Red Robin draagt. Aan het einde van deze kleine crossover besluit Damien Wayne, de huidige Robin en biologische zoon van Bruce Wayne, dat hij de Teen Titans gaat verlaten. Geen grote vergissing vermits kleine Damien al sinds het begin leider probeerde te spelen en niet zo goed is om met anderen samen te werken, zelfs niet met zijn vader. Verbazingwekkend genoeg werkt hij wel relatief goed samen met Dick Grayson als Batman.

Zijn vertrek laat echter een lege zetel achter bij de Teen Titans en dit geeft schrijver J.T. Krul een unieke kans om een gloednieuw lid te introduceren bij de Titans.

A distress call from Wonder Girl’s mother leads the Teen Titans to a far-off archeological dig, where they meet an enigmatic new superhero named Solstice. Can the Titans help her find her missing parents, and discover what long-buried evil ties together a series of mysterious disappearances?


Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be