0
Posted 31/03/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Hawkeye in Thor

Vorig jaar  leerden we dat Jeremy Renner (The Hurt Locker) door de mensen bij Marvel Studios uitgekozen werd om in de huid van Clint Barton, aka Hawkeye, te kruipen. Een enorm vroege casting, zeker nu je weet dat men nog niet eens begonnen is met de opnames van de Avengers-film. Het komt dan ook niet als een verrassing dat er al snel geruchten verspreid werden dat Clint Barton een rolletje zou spelen in de vele Marvel verfilmingen die uit komen voor de Avengers-film.

Eén van deze geruchten ging over een cameo voor het personage Hawkeye in de film Thor die volgende maand uit zal komen. Dit gerucht deed al enige tijd de ronde, maar vandaag, ongeveer een maand voordat Thor de cinemazalen zal veroveren, bevestigt de website Cinema Blend dat Clint Barton wel degelijk een cameo zal hebben in de verfilming van Thor.

Het komt erop neer dat we Hawkeye zullen leren kennen als zijnde een S.H.I.E.L.D. agent die pijl en boog bij zich draagt. Voor zijn cameo zou Hawkeye een scène delen met Agent Phil Coulson die we leerden kennen in Iron Man en die op het einde van Iron Man 2 de hamer van Thor, Mjolnir vindt. Zoals ik eerder zei, het was verdacht dat men Renner al zo snel zijn Avengers lidmaatschap liet tekenen en niets met het personage zou doen in de tussentijd. Hij zal hoogstwaarschijnljik een standaard S.H.I.E.L.D. outfit zal dragen, of iets dat er wat van afwijkt zoals Scarlett Johansson droeg als Black Widow in Iron Man 2.

Thor verschijnt op 27 april in de Belgische filmzalen.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be