0
Posted 31/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op Zatanna # 11

De avonturen van de sexy en mysterieuze Zatanna, de dochter van de legendarische magiër John Zatara en één van de mystieke ‘Homo Magi’,  stellen sinds het begin van haar nieuwe reeks alles behalve teleur! Paul Dini ,die we allemaal ongetwijfeld kennen van de comic Mad Love en de hit-televisieserie Batman The Animated Series, schreef een fantastische verhaallijn die te maken heeft met pupaphobia, angst voor poppen en marionetten. In deze Zatanna #11 komt deze verhaallijn tot haar einde. Benieuwd of Paul Dini en tekenaars Jamal Igle en Jon Sibal nog steeds magie kunnen brengen in het wereldje van Zatanna? Lees dan deze preview.

Last we saw Zatanna, Oscar Hempel reversed the curse her father had put on him and had instead turned our leading lady into a marionette. With the help of an old friend, Zatanna must regain control of her powers, body, and mind in order to save herself from being locked away in a glass display case – and exact revenge on the man who tried to imprison her for all eternity.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be