0
Posted 31/03/2011 by Arno in Comics
 
 

Adrianne Palicki in actie als Wonder Woman

Nadat we eerder deze maand hier op Brainfreeze jullie de eerste foto van Adrianne Palicki in het kostuum van Wonder Woman toonden, zijn er via SFX/WENN opnieuw enkele shots van de actrice (alsook een stunt double) in actie opgedoken.

De eerste vrijgegeven foto van Palicki in de huid van de Amazoniaanse prinses stootte voornamelijk op zeer negatieve reacties.Volgens velen zag het kostuum er te flashy en onevenwichtig uit, om nog maar te zwijgen over de overdaad aan make-up op de actrice zelf. Spontaan verschenen er dan ook op verscheidene forums verbeterde, door fans gefotoshopte versies. De producers van de toekomstige NBC-pilot lijken schijnbaar naar enkele van de meest frequente klachten te hebben geluisterd, zoals onderstaande foto’s vanop de set doen vermoeden.

Het duidelijkst merkbaar in deze nieuwe shots zijn de algemene verdonkering van het blauw in het pak en de rode laarzen, wat een nodige break in het kleurenpatroon oplevert. We zullen in de pilot zeker niet de befaamde ‘star-spangled panties’ moeten verwachten, maar al bij al schreeuwt het kostuum voor mij toch al duidelijk ‘Wonder Woman’ uit, en zo hoort het ook.

Het blijft uiteraard nog steeds wachten op echte bewegende beelden om een definitief oordeel over het kostuum te kunnen vellen, maar persoonlijk vind ik dat de producers toch al op de juiste weg zitten om de iconische Wonder Woman-look naar het kleine scherm te vertalen. Wat denken jullie?

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.