4
Posted 30/03/2011 by Gilles in Comics
 
 

Black… uhm, nee. American Panther!

Black Panther: The Man Without Fear

De groeiende multiculturele visie in de VS is ook Marvel niet ontgaan. Dat valt op wanneer we naar de (misschien wel bekendste) zwarte superheld The Black Panther kijken. De laatste jaren heeft hij het wel erg druk gehad. Niet alleen is hij gehuwd met Ororo Monroe (Storm), maar hij is ook teruggekeerd naar de States. T’Challa heeft daar een aanbod van Matt Murdock (Daredevil) aanvaard om zijn rol als beschermer van Hell’s Kitchen over te nemen. Hiermee stopt het natuurlijk nog niet! Recent maakte Marvel bekend dat ze nog meer in petto hebben voor hem.

De nieuwste crossover Fear Itself zou een grote impact hebben op onze Wakandees. Onderstaande teaser-illustratie is getekend door Francesco Francavilla. Black Panther: The Man Without Fear zou nu door het leven gaan als American Panther. Misschien wordt hij wel stand-in voor Captain America? De toekomst zal het uitwijzen.

 

American Panther

 

Comments

comments


Gilles

 
avatar