1
Posted 29/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op Venom #2

Brainfreeze gunt je graag weer eens een eerste kijk op de verse lading comics van deze week. Vandaag in de schijnwerpers: Venom #2, een reeks die ik persoonlijk met veel belangstelling volg. Sterker nog, het is één van de twee Marvel reeksen waar ik momenteel een abonnement op heb via Archonia. En dat is helemaal te danken aan Rick Remenders, die met zijn versie van Venom, en de psychologische strijd van veteraan Flash Thompson een gloednieuw geheel geeft aan de buitenaardse symbioot.

In dit nummer komt Flash Thompson (de huidige drager van het Venomsuit) ongewild te midden van Ka-Zars Savage Land. Zijn missie: Venom moet een oorlogszuchtige wapenshandelaar tegenhouden die zogenaamde massavernietigingswapens probeert te verkopen. Maar hangt er een grotere dreiging in de lucht dan enkel deze maniak?

Er luurt iemand rond in het “Savage Land”, een geducht en gevaarlijk jager die onlangs de dood trotseerde en luistert naar de naam Kraven the Hunter! Twee iconische Spider-Man-personages zullen het tegen elkaar moeten opnemen. Wie is er de beste jager? Flash Thompson en zijn Venomsuit met de modernste wapens die het US Army ter beschikking heeft, of de maffe jager met zijn primitieve instincten? Wie er ook wint, er zal bloed vloeien in de jungles van het Savage Land

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be