1
Posted 28/03/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Lois Lane gecast in Man of Steel

Er is weer eens nieuws van de komende Zack Snyder Superman reboot genaamd “The Man Of Steel”. Snyder zelf heeft namelijk onthuld aan het magazine The Los Angeles Times dat hij een ontmoeting heeft gehad met zijn Lois Lane. De actrice in kwestie is verbazingwekkend genoeg de eeuwig opgewekt overkomende schoonheid Amy Adams. Een jonge actrice met toch al drie Oscar nominaties op haar palmares. Ze verdiende deze met haar rollen in de dramatische films “Doubt”, “The Fighter” en de indie film “Junebug” uit 2005. Toch heeft ze met onder andere haar vertolking als de pilote “Amelia Earhart” in de komische film “Night at the Museum: Battle for the Smithsonian” bewezen dat ze een veelzijdige actrice is die niet altijd de drama toer op moet maar ook gerust grappig en opgewekt kan zijn.

Over zijn ontmoeting met de jonge Adams had Snyder het volgende te zeggen:
“It goes back to what I’ve said about Superman and making him really understandable for today. What’s important to us is making him relevant and real and making him empathetic to today’s audience so that we understand the decisions he makes. That applies to Lois as well. She has to be in the same universe as him [in tone and substance].”

Persoonlijk vind ik Amy Adams een goede keuze, Lois Lane moet nu eenmaal geportretteerd worden als een sterke en onafhankelijke vrouw en niet als een hulpeloze deerne in nood. Adams voegt zich bij een relatief indrukwekkende supporting cast bestaande uit onder meer Kevin Costner (Dances with wolves, Waterworld) als de pleegvader van Superman: Jonathan Kent en Diane Lane als diens vrouw Martha Kent. Het gerucht gaat nog steeds de ronde dat Viggo Mortensen (Lord of the Rings trilogie, Eastern Promises) in de huid zou kruipen van de despoot General Zod maar dit is tot op heden nog steeds niet bevestigd.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be