1
Posted 26/03/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

Nintendo 3DS goes Green Lantern

De brave mensen bij Warner Bros. Interactive Entertainment en die van DC Entertainment hebben de handen in elkaar geslagen om ons hun allereerste titel voor de Nintendo 3DS console bezorgen. U weet wel, die DS die gebruik zal maken van 3D-technologie en dusdanig ook wel een aardige duit zal kosten. De game draagt de naam Green Lantern: Rise of the Manhunters en zou een tie-in met de Green Lantern verfilming moeten worden. Op de Nintendo 3DS zal de game ten volste gebruik maken van de console haar 3D-capaciteiten maar gelukkig voor hen die nog een DS, Playstation 3 of XBox 360 hebben, wordt de game op alle platformen losgelaten!

De game Green Lantern: Rise of the Manhunters is deels geïnspireerd op de Green Lantern film die op 17 juni in de zalen zal verschijnen. Veel informatie rondom het plot van de film vind ik niet, maar uit de titel kun je afleiden dat de Manhunters een zeer belangrijke rol spelen. Deze waren namelijk door de Guardians of the Universe gecreëerd om de taak uit te voeren die het Green Lantern Corps nu uitvoert, maar door een programmatiefout hebben deze een hele ruimtesector uitgemoord. Naar verluidt vliegen de spelers in de game naar de verste uithoeken van het heelal om hun taak als Green Lantern te volbrengen en kunnen hiervoor gebruik maken van hun Green Lantern Power Ring én Power Battery. Of je in de huid kruipt van Hal Jordan is nog niet bevestigd maar is wel meer dan waarschijnlijk vermits de game rond de release van de film uitkomt. Een leuk extraatje voor de gamers onder jullie die een PS3 of Xbox 360 hebben, is dat er een multiplayer co-op modus zal komen waarin je de krachten kunt bundelen met een van je vrienden om het tegen de Manhunters op te nemen als Hal Jordan of Sinestro!

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be