0
Posted 26/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op: Captain America Corps

Alsof Marvels Captain America momenteel nog niet genoeg gelijkenissen heeft met Batman (onder andere doordat beide neergeschoten werden en uiteindelijk maar “misplaatst” waren in de tijdstroom en plaatsen/tijdstippen bezochten die belangrijk waren in hun geschiedenis) doet men er bij Marvel nog een schepje boven op, het heeft net het Captain America Corps aangekondigd. Of dit nu vergeleken moet worden met Batman Incorporated of met die andere groep uit het DC Univese, het Green Lantern Corps is aan de lezer zelf om uit te maken maar eerlijk gezegd komt het niet als een verrassing.  Niet alleen heb je Captain America er is ook nog eens U.S. Agent, Commander A, American Dream, Patriot, Steve Rogers en die nieuwe Captain America die we onlangs getraind zagen worden in de Marvelpagina’s.

Het was dus onvermijdelijk dat al deze helden ooit eens samen moesten komen om een bedreiging te bevechten. Of het hier om een eenmalige team-up gaat of een lopende reeks heeft men bij het House of Ideas nog niet losgelaten maar lees al vast volgende press release en geniet van de onderstaande afbeelding:

“Written by ROGER STERN
Penciled by PHILIPPE BRIONES
Cover by PHIL JIMENEZ

A mysterious Cosmic Entity has recruited five brave patriots for the ultimate commando mission. Their names are legend: The U.S. Agent, American Dream, Commander A, Captain America, and … Captain America?! But what threat is so grave that two Captain Americas are needed? Who will lead the team? Can even these mighty heroes save our nation — and the world — in time? And what is the AmeriCommand? New York Times best-selling author Roger Stern (AMAZING SPIDER-MAN) joins forces with artist Phillipe Briones (AMERICAN SON) to provide the answers!”


Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be