0
Posted 26/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Drink Starbucks, get Marvel

Vandaag kondigde megaketen Starbucks Coffee Company een nieuwe partnerschap aan die de liefde van bezoekers voor lekkere, maar tamelijke dure, koffie zal combineren met hun liefde voor comics. Vanaf 23 april dit jaar zal Marvel Digital Comics Unlimited zich namelijk toevoegen aan het Starbucks Digital Network. Dit is het gratis Wi-Fi netwerk waar klanten van Starbucks verbinding mee  kunnen maken als ze willen en kunnen. Maar wat houdt dit nu precies in?

Marvel geeft de Starbucks klanten volledige toegang tot haar Digital Comics Unlimited database. Deze database bestaat uit duizenden issues uit het Marvel Comics archief. Het gaat dus over comics met onder meer Spider-Man, Iron Man, Thor, Wolverine, X-Menen en vele anderen in de hoofdrol. Normaal kost deze service je zestig dollar per jaar aan abonnementskosten maar als je regelmatig naar je lokale  Starbucks gaat, heb ik geweldig nieuws voor jullie. Je kunt deze comics gratis lezen zolang je maar verbonden bent met het Starbucks Digital Network!

Als je, net als ik, het geluk hebt niet al te ver te wonen van de Starbucks aan het Centraal Station te Antwerpen hoef je slechts de ietsjes hoge prijzen van de koffiegigant te trotseren en de vaak ellenlange lijnen (perfecte mogelijkheid om een comic te lezen? red.) aan de kassa. Méér goed nieuws voor ons hier in het kleine, en meer dan vaak vergeten, België is dat ik nergens heb gelezen dat deze samenwerking zich enkel zal beperken tot de Verenigde Staten. Ik spoor jullie dus allemaal aan om vanaf 23 april goed gebruik te gaan maken van deze dienst. Want, duur of niet duur, ze hebben er wel echt goeie koffie en welke comic lezer zegt er nu neen tegen gratis comics?

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be