0
Posted 25/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

No more Flash?

the Flash

DC Comics deed afgelopen week de onwelkome aankondiging dat “The Flash” zal eindigen met issue #12 (dat in mei uitkomt). Dit zou een direct resultaat zijn van DC haar komende “Flashpoint” crossover event. Grappig genoeg heeft DC wel een sollicit gedaan voor een dertiende issue dat in mei zou uitkomen. Hopelijk betekent dit dus niet het einde voor deze fantastische serie waar in april 2010 nieuw leven werd geblazen door het superteam van schrijver Geoff Johns en tekenaars Ethan van Sciver (Green Lantern: Rebirth, Sinestro Corps War) en Francis Manapul (Legion of Superheroes, Batman/Superman). Eerst Brachten Johns en Ethan van Sciver niemand minder dan de Scarlett Speedster, Barry Allen terug tot leven in “The Flash: Rebirth”. Daarna zorgden Geoff Johns en Francis Manapul er voor dat hij terug waarlijk  “the Fastest Man Alive” werd in The Flash ongoing reeks.

Deze twee heren zijn sindsdien aan het opbouwen naar het “Flashpoint” event en het is dan misschien ook gewoon onvermijdelijk dat “The Flash” zou verdwijnen wanneer dat “Flashpoint” in volle vaart schiet? De tekst die meegaat bij de sollicitatie van DC voor Flashpoint zegt niet veel meer over het verhaal maar het voorspelt niet veel goeds voor Barry Allen: “The Road to Flashpoint’ concludes as everything Barry Allen knows and cares about is lost. What is the Flashpoint? Find out in the upcoming Flashpoint #1!”

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be