4
Posted 24/03/2011 by ugh in Tv/Film
 
 

Thor landt op aarde…


Thor, de nieuwste film uit de populaire The Avengers-reeks van Marvel zal vanaf 27 april overal in de bioscoop te zien zijn.

Knappe foto van Thor en Mjöllnir

Thor vertelt het verhaal van de gelijknamige Noorse dondergod (Chris Hemsworth) – een sterke, arrogante en invloedrijke krijger. Maar door roekeloze acties heeft hij de vredige wereld van Asgard opnieuw blootgesteld aan de gruwelen van een eeuwenoude oorlog en voor straf wordt hij door Odin (Anthony Hopkins) verbannen naar de aarde waar hij onder de mensen moet leven.

Dit is de kans voor Loki (Tom Hiddleston), een zeer gevaarlijke vijand, om de aarde te vernietigen. Samen met de bloedmooie Jane Foster (Natalie Portman), moet Thor de aarde beschermen van dit kwaad en bewijzen dat hij een echte held is. Het lot van onze aarde ligt in zijn handen maar is hij wel een waardige Avenger – één van de meest machtige superhelden die we ooit hebben gekend? Zal hij de aarde kunnen redden van de ondergang? Wij zijn alvast zeer benieuwd. Bekijk hieronder de nieuwste trailer van Thor en maak je klaar voor deze bovennatuurlijke saga die vanaf 27 april in alle Vlaamse bioscopen te zien zal zijn..

 

 

 

 

Comments

comments


ugh

 
avatar