2
Posted 24/03/2011 by Malkavian in Comics
 
 

Jesus Hates Zombies door een Belg

Na het populaire eerste boek “Jesus Hates Zombies: Yea, Though I walk” is de indy culthit terug!! Onze eigenste Belgische tekenaar, Rob Croonenborghs, tekent zijn eerste Amerikaanse reeks voor uitgever 215ink met schrijver Stephen Lindsay (tevens de bedenker van het concept) als kapitein.

Na de gebeurtenissen van het eerste verhaal bevinden Jesus en President Lincoln zich midden in een nieuwe zombie outbreak maar dit keer in de prehistorie! Verwacht zombie-dinosaurussen, holbewoners, alternatieve tijdlijnen, nieuwe historische figuren en andere schaamteloze anachronismen wanneer onze helden proberen om de zombieplaag de kop in te slaan.

Rob Croonenborghs tekent met de manie van een aan amfetamine verslaafde duiveluitdrijver, energiek en begeesterd door God’s hand.

Jesus Hates Zombies: A Jurassic Kinda Life is een reeks van vier 64 pagina’s tellende graphic novels, het eerste volume is te koop vanaf 25 mei!

Maar je kan hem alvast pre-orderen via

Hier alvast een voorsmaakje

 

 

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian