1
Posted 24/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Comics Kaffee ruilbeurs

Zitten jullie soms net als ik met het probleem dat je een comic koopt en hier achteraf spijt van krijgt? Of je hebt ergens in een vergeten hoekje nog enkele trades en single issues liggen die niets anders doen dan stof verzamelen? Dan kan ik jullie op zaterdag 2 april graag doorverwijzen naar het “Comics Kaffee” te Antwerpen. Yves en Leen organiseren dan namelijk een comics-ruilbeurs. Dus pak jullie oude comics en comics die je niet meer wilt lezen bijeen en wie weet kom je wel thuis met die ene issue waar je al zo lang naar op zoek bent of gewoon nieuw en interessant leesvoer.

Wat houdt een comics ruilbeurs in? De naam zegt het zelf eigenlijk: mensen die zich op een bepaalde locatie verzamelen en hun comics met mekaar ruilen. Uiteraard willen Yves en Leen het eerlijk, en vooral beschaafd houden, en mag er niemand bedrogen of bestolen worden. Er is echter geen bemoeienis van de organisatie, als jij voor een bepaalde single issue een trade wilt ruilen en beide partijen zijn akkoord: des te beter! De bedoeling is gewoon om een leuke dag te geven aan de (hopelijk) vele bezoekers te midden van een werkelijk prachtig decor. Nadien kun je zelfs nog even binnenwippen bij “Mekanik Strip” als je enkele nieuwe strips wilt. Want indien er geen akkoord voor een ruil besloten kan worden, is verkoop uiteraard ook toegestaan.

Het enige dat Yves en Leen van de bezoekers vragen is dat ze de tijd nemen voor een hapje en een drankje en dat men mekaar, en uiteraard het “Comics Kaffee” en haar interieur respecteert. Je kunt ook altijd een praatje beginnen met Yves zelf over comics en er kan zelfs met hem geruild worden, want zoals het hoort van een goede organisator zal hij zelf ook meedoen. Met enig geluk stoot je zelfs op enkele Brainfreeze-leden!

Tot volgende week zaterdag, en als ik alvast iets kan aanraden, dan is het de lasagne in het Comics Kaffee.

Comics Kaffée kan je vinden op de Sint Jacobsmarkt 75 te Antwerpen, vlak naast Mekanik Strip en op 2 minuutjes wandelen van het Rooseveltplein.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be