1
Posted 24/03/2011 by Gilles in Comics
 
 

Captain America: The First Avenger – Trailer

De Amerikaanse patriotten zitten er al een tijdje op te wachten en nu kunnen ze eindelijk een glimp opvangen van de verfilming van de meest Amerikaanse superheld van allemaal: Captain America: The First Avenger.

Deze prent toont ons de vroege jaren in het Marvel-universum waarin Captain America het gedurende WOII opneemt tegen de organisatie HYDRA die onder leiding staat van de gevreesde Red Skull. Met de hulp van zijn kompaan Bucky Barnes en de andere soldaten moet de eerste avenger deze bedreiging overwinnen. De trailer toont ons heel wat beelden van Steve Rogers voordat hij een supersoldaat werd en  zijn evolutie naar “cap”. De oplettende kijker kan ook een naam horen vallen van een andere Avenger (al gaat het hier natuurlijk om z’n vader).

Captain America: The First Avenger is geregisseerd door Joe Johnston, we zullen er ondermeer Chris Evans, Sebastian Stan, Hugo Weaving, Toby Jones, Natalie Dormer, Tommy Lee Jones en Samuel L. Jackson in zien optreden.

Op 22 juli wordt de film in de zalen verwacht in de VS.

Comments

comments


Gilles

 
avatar