0
Posted 22/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op Batman Inc #4

Bij DC begint het weer te kriebelen om ervoor te zorgen dat we hun nieuwste comics gaan kopen woensdag en dus begint hun marketingsapparaat de ene preview na de andere op ons af te sturen.  Ditmaal gaat het om “Batman Incorporated” issue #4, het eerste nummer waar tekenaar Chris Burnham (Batman and Robin: The Deluxe Edition,  Timely Annuals 70th Anniversary Collection) aan heeft gewerkt. Burnham kwam dit weekend vaak in het nieuws omdat hij een exclusiviteitscontract heeft getekend met DC Comics. Eerder al werkte Burnham aan enkele pagina’s in “Batman & Robin” issue 16 waarin zijn tekenstijl enorm opviel bij de grote bonzen van DC Comics. Zijn beloning hiervoor werd dus het voornoemde exclusiviteitscontract en terwijl jullie deze preview van “Batman Inc” issue #4 bekijken is hij al druk aan het werk om issues zes en zeven van illustraties te voorzien!

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be