0
Posted 21/03/2011 by Wade Wilson in Tv/Film
 
 

The Dark Knight Rises with A 3rd Rock from the Sun

Na een vermoede zes weken van onderhandelen, heeft acteur en rijzende ster Joseph Gordon-Levitt uiteindelijk een contract getekend voor een tot op heden nog niet gekende rol in “The Dark Knight Rises”. Deze rol zal hem weer samenbrengen met regisseur Chirstopher Nolan en mede-acteurs Tom Hardy (Bane, die nu waarschijnlijk in ere hersteld zal worden) en Michael Caine (Alfred Pennyworth) met wie hij reeds samenwerkte aan het geweldige Inception. Daar naast meldt de website Variety ook dat de populaire “indie” actrice Juno Temple (Cracks, Kaboom) in aanmerking komt voor een rolletje omschreven als “a supporting role as a street-smart Gotham girl.” Wie men hier met bedoelt is nog niet duidelijk. Het zou namelijk om een totaal nieuw personage gaan maar velen hemel het gerucht op dat het zou gaan om Hollie Robinson, de sidekick van Catwoman. Niet té ver gezocht vermits Selina Kyle in de film komt.

De meesten onder jullie zullen de jonge Gordon-Levitt vooral kennen an zijn rolletje als Tommy, de oude en wijze alien die vastzit in het lichaam van een puber jongen, uit de televisie reeks “3rd Rock from the Sun”. Na deze reeks werd hij in Hollywood beschouwd als een rijzende ster dankzij rollen in films zoals “Mysterious Skin”, “(500″ Days of Summer” en onlangs “Inception”.  Al van sinds “The Dark Knight” uitkwam in de cinemazalen, gaat het gerucht dat Gordon-Levitt een rol zou gaan vertolken in Christopher Nolan zijn derdde (en laatste) Batman film. Het begon met een gerucht dat hij wijlen Heath Ledger zou vervangen als The Joker omdat de twee volgens velen qua uiterlijk tamelijk goed op mekaar gelijken. Toen Nolan dit gerucht de kop om deed door te zeggen dat The Joker nooit meer in een film van hem zou verschijnen werd Gordon-Levitt een fan-favourite voor: The Riddler, Black Mask, Deadshot en Alberto Falcone een seriemoordenaar uit Gotham City en tevens de zoon maffiabaas Carmine Falcone uit “Batman Begins”.

Intussen heeft Christopher Nolan ook reeds vijf maanden geleden bevestigd dat de Riddler ook niet in zijn films zal verschijnen. De andere personages echter blijven een goede kans hebben en dan vooral Dead Shot die in de trade paper omschreven wordt als zijnde een lid van het mysterieuze “the League of Shadows” . Uiteraard kennen jullie deze organisatie nog als de schaduwachtige moordenaars-vigilantes die aan het filmpubliek geïntroduceerd werden in “Batman Begins” en die volgens de geruchten zal terugkeren in “The Dark Knight Rises” onder leiding van Talia al Ghul. De crew begint deze april met filmen en hoopt “The Dark Knight Rises” in de cinemazalen te hebben op 20 juli 2012.

UPDATE:

Uiteindelijk werd deze morgen bevestigd dat Gordon-Levitt in de huis zal kruipen van Alberto Falcone. Deze speelt een grote rol in “The Long Halloween” en “Dark Victory” van Jeph Loeb en Tim Sale. Of dit echt officieel is dat valt nog af te wachten, ook al zegt Variety dat het officieel is blijft het voorlopig nog een gerucht.

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be