0
Posted 21/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op Invincible #78

Brainfreeze gunt je graag weer eens een eerste kijk op de verse lading comics van deze week. Vermits het niet altijd een DC comic of een van Marvel moet zijn, is het vandaag Invincible #78 geworden, de bekende ongoing uitgegeven door Image Comics, geschreven door Robert Kirkman (Walking Dead, Marvel Zombies) en getekend door Ryan Ottley (Haunt, Invincible). Helaas wel met een weekje vertraging, maar dit hoeft geen probleem te zijn voor de echte fans. Deze issue handelt vooral over de nasleep en gevolgen van de zogenaamde “Viltrumite War” die geëindigd is op een wapenstilstand, maar nog steeds spanningen oplevert voor de hoofdpersonages. We zien alleszins al in deze first look dat de gevolgen voor de cast van Invincible een wrange nasmaak achterlaten:

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be