3
Posted 20/03/2011 by Gilles in Tv/Film
 
 

Adrianne Palicki als Wonder Woman: First pic!

 

Adrianne Palicki als Wonder Woman (pilot)

 

De liefhebbers van vrouwelijk schoon onder jullie kunnen we vandaag iets leuks tonen. De eerste foto van Adrianne Palicki in haar Wonder Woman-kostuum. Palicki speelt de DC-amazone in de pilot Wonder Woman. Als de serie wordt gemaakt zal deze te zijn zijn op de Amerikaanse zender NBC.

Op het eerste zicht oogt het kostuum erg glanzend, dat heb je dan ook met spandex. Ergens zou je verwachten dat er voor een mattere structuur gekozen zou worden, maar dat is vast niet Amerikaans genoeg. Het kostuum is een kruising tussen het klassieke Wonder Woman-kostuum en de herwerking door Jim Lee die werd geïntroduceerd in Wonder Woman # 600. Persoonlijkheid had ik liever een Diana gezien met wat klassiekere look, wat duidelijkere spieren en vooral minder make-up. Adrianne ziet er meer uit als een sexy cosplayer dan de ster van een serieuze verfilming.  We hadden meer iets in gedachten zoals deze door een fan gemaakte foto. Maar oordeel vooral zelf!

Fanmade Wonder Woman

Fanmade Wonder Woman

 

 

Comments

comments


Gilles

 
avatar