2
Posted 19/03/2011 by Arno in Comics
 
 

Sexytime met Batman (of Batman, Inc. in Taiwan)

Dat de Caped Crusader met zijn Batman, Inc. globaal gaat blijkt niet enkel in de comics het geval te zijn, maar ook in het volgende leuke nieuwsfeitje dat afgelopen week de ronde deed.

In het Eden Motel, gesitueerd in Kaohsiung City, Taiwan, hebben ze iets wat de fanboy in ieder van ons wel zal aanspreken. Eén van hun zogeheten ‘Fashion rooms’ werd namelijk omgebouwd tot een volledig door Batman geïnspireerde suite.

Je zou dit kunnen bekijken als een ideaal liefdesnestje (waarvan de kost van een verblijf overigens maar 50$ bedraagt), ware het niet dat met de term ‘verblijf’ maar een periode van 3 uur bedoeld wordt. One of those hotels, dus.

Deze ‘Sexy Batcave’ bevat naast o.a. een grotdesign en slapende vleermuizen aan het plafond, een door de Batmobile geïnspireerde sofa die er geweldig cool, maar vrij oncomfortabel, uitziet. Boven het bed is er dan weer een gigantische foto van een neerdalende Batman zelf.

Ik laat jullie genieten van de foto’s van de kamer en geef voor potentiële bezoekers graag de toepasselijke wijze woorden van Robin mee: Holy proper condom use, Batman!

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.