1
Posted 18/03/2011 by Gilles in Tv/Film
 
 

Darren Aronofsky dan toch niet de regisseur van The Wolverine

Darren Aronofsky (The Wrestler, Black Swan) heeft afgehaakt voor de sequel op X-men origins: Wolverine. Het project The Wolverine (werktitel) zou hem bijna een volledig jaar uit de VS houden en dat ziet hij niet zitten. Hoewel het script volgens hem zeer goed is en hij ernaar uitkeek om met Hugh Jackman samen te werken is hij niet bereid zo’n lange periode zonder zijn familie te leven.

Darren Aronofsky

Er wordt gepland om een zeer groot deel van de film in Japan op te nemen. Wolverinefans hebben dan vast wel al een idee wat ze kunnen verwachten.

Fox en Hugh Jackman zijn er wel nog steeds op gebrand om de film in de zalen te brengen, hoewel er nog geen sluitend groen licht is gegeven.  Ze begrijpen echter de keuze van Darren wel. Fox noemt hem een subliem talent en wil zeker nog met hem samenwerken aan andere projecten in de toekomst. De filmmaatschappij hoopt gauw een andere regisseur met gelijkaardige capaciteiten te vinden om de taak over te nemen.

Een geplande releasedatum voor The Wolverine is er nog niet. Fox hoopt hem nog in 2012 in de zalen te brengen, maar acht die kans zeer klein.

 

Hugh Jackman als Wolverine in het gezelschap van de cast van X-men Origins: Wolverine

Comments

comments


Gilles

 
avatar