5
Posted 17/03/2011 by Koen in Video-Show
 
 

Willy Linthout en zijn Comics


Willy Linthout is al een dertigtal jaar verantwoordelijk voor de succesvolle strip ‘Urbanus’. Vorige week verschenen 2 albums van zijn hand : de 143ste Urbanus, genaamd ‘De Biervissen’, alsook ‘Solden In Griekenland’ het eerste deel van zijn gloednieuwe reeks ‘Wat Wij Moeten Weten‘.

Ik ben al een aantal jaar op de hoogte van Willys passie voor comics. Het leek me dan ook een goed idee om hem eens aan het woord te laten over zijn hobby. In december vorig jaar hadden we een gemoedelijke babbel bij Willy thuis waarvan we hieronder een eerste verslag kunnen presenteren. Hierin leren we iemand kennen met een zeer brede smaak gaande van ‘Terry and the Pirates’ uit de jaren ’30 over Tezukas manga tot Hellblazer, iemand die op zoek is naar gezelligheid en mooie vrouwen in zijn comics.

Comments

comments


Koen

 
avatar
Notorious comic geek – Brugge