0
Posted 17/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Green Lantern en Green Arrow go Saint Paddy’s

De Saint Patrick’s Day microbe heeft blijkbaar ook de mensen bij DC gebeten want ze doen namelijk een special rond hun twee eigenste groene helden: Green Lantern en Green Arrow. Traditie wilt dat je iedereen die geen groen draagt op Saint Patrick’s day eens een goede kneep geeft maar vermits deze twee helden elke dag groen dragen zullen we hen niet te pakken krijgen. Uit solidariteit en medelijden viert DC Digital Comics Store door méér dan 200 (ja je leest het juist) digitale comics van zowel Green Lantern als Green Arrow te koop te stellen voor slechts 0,99 dollar per stuk!

Net zoals Saint Patrick’s Day, duurt deze aanbieding slechts één enkele dag. Nadien zijn de comics nog steeds verkrijgbaar maar aan de normale prijs. Dus rep je zo rap mogelijk naar de DC Digital Comics Store website of die van Comixology voor het te laat is. Dit is namelijk een unieke kans om zeer goedkoop aan enkele issues van series zoals Blackest Night te geraken maar ook om 26 comics te pakken te krijgen aan weg geef prijs die nog maar net hun digitale debuut gemaakt hebben.

Het gaat hier om comics zoals: GREEN ARROW #33-35, GREEN ARROW: THE LONGBOW HUNTERS #1-3, GREEN LANTERN #58-59, the classics GREEN LANTERN #76-89, and GREEN LANTERN CORPS #36-37 and #52-53 die voor het eerst digitaal verkrijgbaar zijn. Met verhalen van schrijvers zoals de geweldige Geoff Johns, Neal Adams, Denny O’Neil, Peter J. Tomasi, Ivan Reis, Doug Mahnke en vele anderen is dit een kans die je niet kan laten liggen!

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be