2
Posted 17/03/2011 by Malkavian in Comics
 
 

Black Mask in Batman: Arkham City?

Een van de meest geslaagde Comic-games van de laatste jaren is natuurlijk Batman: Arkham Asylum. Een goede en succesvolle game vraagt natuurlijk om een vervolg. En deze komt eind dit jaar op ons af.  Af en toe druppelt er wat informatie over de game de wereld in, meestal in de vorm van screenshots of trailers.

Net als deze keer kregen we een trailer met ingame beelden te zien, natuurlijk willen wij jou deze beelden niet onthouden. Al was het maar om mee te liggen kwijlen op de grafische pracht van het spel. Maar als je goed kijkt, en dat deden de collega’s van IGN heel goed, dan zie je in het filmpje iemand die mogelijk op the Black Mask zou lijken. Hugo Strange zijn voetvolk lijkt op het eerste zicht een onschuldige Gotham’er in elkaar te trappen, maar als we naar Batman: Arkham Asylum gaan kijken zien we toch flink wat overeen komsten met Black Mask. Zeker als je de profiel beelden in Arkham Asylum gaat bekijken en vergelijken met het beeld van de “onschuldige Gotham’er”.

De mensen van Warner Bros. houden de lippen stijf op elkaar en bevestigen alleen dat Catwoman, Two-Face, Harley, The Joker, Riddler, Calendar Man en Zsasz in het spel gaan zitten. Over de mogelijke andere cameo’s “weten ze niks”.  Ik zal mijn Bat-kit eens uit de kast halen en eens in hun kasten gaan snuffelen.

Comments

comments


Malkavian

 
avatar
The One & Only Malkavian