0
Posted 16/03/2011 by Gilles in Comics
 
 

Thor & Loki: Blood Brothers op 28 maart!

Dankzij de bioscoopfilm die er binnenkort aankomt is Thor deze dagen weer zo hot als een fotomodel in de Kalahari. Van deze Thor-gekte maakt Marvel Knights Animation wijselijk gebruik. Ze geven op maandag 28 maart de eerste aflevering uit  van Thor & Loki: Blood Brothers. Een vier-delige animatieserie gebaseerd op de in 2004 gerealesede miniserie Loki. De drie daaropvolgende afleveringen verschijnen wekelijks vanaf woensdag 6 april. De serie zal te koop zijn op iTunes, Xbox LIVE en Playstation Network.

Deze animatieserie zal een krachtige kijk geven op de goden Thor en Loki van het mythische Asgard. Ze zijn gezworen tegenstanders, maar waarom haat Loki zijn broer Thor eigenlijk? Loki is van nature uit niet zo’n haatvol persoon, of wel?

De makers  beloven de fans een volledig nieuwe kijk op de wereld van Thor en de goden van Asgard. Wat hun team voor deze animatie verwezenlijkt heeft legt de lat voor de studio nog hoger in de toekomst. Maar je hoeft hun woord niet zomaar aan te nemen, bekijk de Trailer Thor & Loki Blood Brothers en oordeel zelf!

Comments

comments


Gilles

 
avatar