0
Posted 16/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Na de review komt de preview: Zatanna #10

Brainfreeze gunt je graag weer eens een eerste kijk op nieuwe comics. Naast een nieuwe Fear Itself geven we je vandaag ook eentje van hun concurrent DC, namelijk Zatanna #10. Dit issue werd eerder deze week reeds gereviewed door onze eigenste Timaeus en deze kun je hier lezen. Net als mezelf is hij van mening dat dit personage (terecht) meer aandacht verdient van de vele comic lezers. Dus, in plaats van iedere Wolverine reeks te kopen die deze week uitkomt, waarom koop je niet eens gewoon iets nieuws zoals deze geweldige Zatanna #10.

“When Zatanna brings Oscar Hempel to Shadowcrest, her family’s mansion, to try and reverse the spell her father placed on him, little does she know his villainous intentions. The power hungry marionette will stop at nothing to become human again – and exact revenge on the bloodline that turned him into a puppet in the first place.

“Strung Along” is the latest chapter in Paul Dini’s darkly comic “Pupaphobia” storyline.”

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be