1
Posted 16/03/2011 by Wade Wilson in Comics
 
 

Eerste kijk op Fear Itself: Book Of The Skull

variant cover

Brainfreeze gunt je graag weer eens een eerste kijk op nieuwe comics. Ditmaal gaat het om Marvel haar Fear Itself: Book Of The Skull #1. Deze Fear Itself serie wordt geschreven door Ed Brubaker (Daredevil, Captain America) en getekend door Scott Eaton (Friendly Neighbourhood Spider-Man, X-Men: Endangered Species). Even een kleine quote uit het gewoonlijk bijkomende promotiepraatje van Marvel: “FEAR ITSELF IS HERE…and the secrets of its origin will crack the very foundation of the Marvel Universe!”

Het verhaal is vrij simpel en gaat als volgt:

Het is niet de allereerste keer en ook niet de allerlaatste keer dat Captain America en zijn vriend Namor de kwaadaardige plannen van Nazi superschurk the Red Skull dwarsbomen maar wanneer een eeuwenoud duister geheim vergeten wordt, hebben zij dan onbewust het gehele Marvel Universe verdoemd? Sin, de dochter van Red Skull kent de waarheid achter deze vraag en zal in maart alle kaarten op tafel leggen en zo schokkende onthullingen doen van wat Marvel het meest geanticipeerde comicevent van 2011 noemt.

 

Comments

comments


Wade Wilson

 
avatar
www/popcul.be